Monday, July 23, 2012

Puasa 2012Salam Ramadhan buat semua. Fuh! lama sungguh blog ini dibiarkan sepi. Rasa kekok bila mahu memulakan sesuatu yang sudah lama tidak dilakukan. Alhamdulillah, kita baru melepasi ibadah puasa untuk hari yang ketiga. Semoga amalan kita semua diterima Yang Maha Esa.

Yup.. Akhirnya aku berjaya menonton The Dark Knight Rises setelah 'dibakar' oleh kawan-kawan yang terlebih dahulu berkesempatan menonton bahagian terakhir Trilogi Batman di bawah arahan Christopher Nolan. Duduk di dalam pawagam selama 2jam 44minit pasti akan mengundang rasa 'lemau' jika jalan cerita yang disajikan bergerak agak perlahan ditambah pula watak antogonis kali ini, Bane yang tak sehebat lakonan Mendiang Heath Ledger sebagai Joker dalam The Dark Knight.


Akhirnya tempoh 2jam 44minit itu hanya mampu bikin aku melupakan buat sementara waktu perasaan lapar ketika puasa. Keluar pawagam, pemikiran aku kembali pulih semula dan rasa lapar kembali menguasai diri. Sampaikan lihat fesyen rambut orang pun boleh buat aku terbayangkan Choco Top McD.


1 comment:

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA