Thursday, November 11, 2010

Tersangatlah Pendek

Assalamualaikum korang semua. Sudah agak lama blog ini tidak di update. Rasanya belum terlewat untuk aku mengucapkan selamat menyambut hari Deepavali. Tak kiralah korang menyambut atau tidak, korang tetap dapat cuti time Deepavali tu. Pada yang tak dapat cuti, anggap je la tak dapat cuti tu ibarat menghapuskan dosa-dosa kecil korang. Wahahaha..

Bulan november hingga menjelang tahun hadapan merupakan bulan paling sibuk buat aku. Aku tengah bertungkus-lumus menyelesaikan Kecemprengman#3. Gambar di atas tu adalah antara page yang telah siap dilukis. Moga aku tak terbabas tempoh yang aku target untuk siapkan komik ini.

Rasanya itu sahaja aku nak tulis untuk kali ini. Aku janji akan datang punya posting, sure lebih panjang dan bermacam-macam cerita aku akan kongsikan dengan korang. Akhir kata, sehingga kita ketemu lagi. Pakailah topi keledar, ingatlah orang yang tersayang.

2 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

SEMOGA BERJAYA DLM APE YG KO BUAT..

i.am.belle said...

chayok kecempreng man! xD