Tuesday, November 10, 2009

Awan Mendung Keliling Hari Aku

Cuaca sekarang ni memang buruk. Hujan turun hampir setiap hari. Banyak hati-hati manusia yang merasa resah akibat musibah hujan yang turun dengan isipadu yang terlebih banyak di atas muka bumi.

Hati aku pun resah gak. Perasaan penuh rasa hiba. Jiwa jadi kacau bilau. Semua akibat awan mendung yang berarak mengelilinggi hidup aku. Harap air hujan yang dibawa awan mendung jahat itu cuma sedikit sahaja isipadunya.

Maafkan aku sebab aku bercakap guna bahasa hati kali ini. Gambar di atas tu memang tiada kena mengena tentang awan mendung mahupun Awan Diana.

9 comments:

faizul darius said...

cuba bro gumbira skit, mana tau hujan tiap petang akan reda...

Irfan F-one-R said...

putus cinta ke?

Aman Wan said...

ahh,poyo, jgn sedih2.. melukis komik perkara yg seronok, jd hepi2 sket.. huhu

ada benda buruk jadi ke? hope jgn pikir negetif sgt, pikir positif mcm kerel, bertindak agresif mcm herol, dan riang ria mcm profesor B~

eMi mLi said...

ni kes royalti ke? :p

MeLLmeRaH said...

poyo bukan awan diana la...awan dania..hehehehe...dah jgn sedih2..

faizul darius said...

jom lepak lepak, buang masa jom la.. aritu ko call aku ada pe hal?

Nabil Fizri said...

awan dania! auuw~

pearl said...

Cuba poyo gumbira sikit, Dah La tu , Cakk.... awan dania la bukan diana....

Poyo said...

Faizal,
Sekarang hujan dalam hati aku dah lama berhenti, cuma hujan kat luar yang selalu turun lebat tiap2 hari.

iffan,
Wahahaha.. Ni bukan pasal putus cinta la.

Aman,
Hahaha... Memang seronok lukis komik kalau mood melukis tengah berkobar-kobar.

Emi,
Royalti minyak ke?

mellmerah,
Wahahaha.. aku tersalah eja. Ucu aku je yang layan tengok cerita ni. Aku layan CSI Miami je (^_^)

Nabil & Pearl,
Takpe, nanti aku buat komik guna tajuk awan Diana tu (^_^)