Sunday, July 5, 2009

Wanzu bertanya "Bila Nak Siap Daa..?''

Ini merupakan soalan yang sedang menghantui aku siang dan malam. Soalan yang buat aku kurang selera nak makan. Soalan yang membuatkan berat badan aku turun mendadak. Soalan yang bikin aku jadi cuek, eh! silap... Bikin aku cuak. (^_^)

Sehingga jam entri ini di postkan, aku hanya tinggal cuma 2page sahaja lagi bagi melengkapkan keseluruhan cerita komik ini. Walaupun cuma tinggal 2page, tapi aku rasa macam 200page. Hope hari ini aku dapat settlekan semuanya.. Amin.

Saturday, July 4, 2009

Transformers 2

Siapa lagi yang belum berkesempatan untuk menonton filem Transformers 2 : Revenge Of The Fallen baik korang tinggalkan pape kerja yang korang buat sekarang dan bergegas ke kaunter tiket panggung wayang yang terdekat. Memang puas hati tengok robot bergasak dengan robot.

Aku menonton filem ni pun time kerja. Sanggup aku ponteng kerja semata-mata nak tengok Optimus Prime mati dan hidup semula dalam filem ni. Kalau bos aku tahu aku ponteng kerja pergi tengok wayang, mesti bos aku nak ikut sama. Wahahaha..

Rasanya macam tak puas tengok sekali je, so aku bercadang akan menonton sekali lagi. menonton dengan siapa? Yang pastinya bukan dengan bos aku la..


So sempena sambutan tayangan filem Transformers 2 ni, silalah jamu mata dengan lukisan aku yang tak seberapa ini.

video

Bagi yang belum menonton lagi, aku sertakan latest trailer bagi filem ni. Semoga korang termimpi-mimpi dikacau Megatron malam nanti selagi korang tak pergi menonton filem ni. Wahahahahaha..