Saturday, July 4, 2009

Transformers 2

Siapa lagi yang belum berkesempatan untuk menonton filem Transformers 2 : Revenge Of The Fallen baik korang tinggalkan pape kerja yang korang buat sekarang dan bergegas ke kaunter tiket panggung wayang yang terdekat. Memang puas hati tengok robot bergasak dengan robot.

Aku menonton filem ni pun time kerja. Sanggup aku ponteng kerja semata-mata nak tengok Optimus Prime mati dan hidup semula dalam filem ni. Kalau bos aku tahu aku ponteng kerja pergi tengok wayang, mesti bos aku nak ikut sama. Wahahaha..

Rasanya macam tak puas tengok sekali je, so aku bercadang akan menonton sekali lagi. menonton dengan siapa? Yang pastinya bukan dengan bos aku la..


So sempena sambutan tayangan filem Transformers 2 ni, silalah jamu mata dengan lukisan aku yang tak seberapa ini.

video

Bagi yang belum menonton lagi, aku sertakan latest trailer bagi filem ni. Semoga korang termimpi-mimpi dikacau Megatron malam nanti selagi korang tak pergi menonton filem ni. Wahahahahaha..

2 comments:

eMi mLi said...

ye ke best? :p

Shamsudin said...

secara jujurnya movie nih taklah sehebat yg pertama................................................kengkadang juling mata sebab robot dia cepat sngt transform dan battle dia agak mengelirukan..................anyway...sgt sederhana..............sgi je lebih kut.....

aiseh mengomen cam tahap pro.....hahaha suke lukisan orobbot tuh kiutss