Monday, December 5, 2011

Disember Adalah Bulan Penutup Tahun 2011 Yang PADU!

Wooha! Assalamualaikum semua. Aku sudah mula terasa sedikit gabra bila tersedar sekarang ini sudah masuk bulan disember iaitu bulan terakhir dalam kiraan kalender tahun 2011. Perasaan suam-suam cemas membalut erat ketat-ketat dari ulu hati hingga ke hujung pundi kencing. Masih banyak misi mahupun agenda yang belum terlaksana. Harapnya dapat habiskan sedikit demi sedikit apa yang telah dirancang agar dapat mengurangkan sedikit tekanan dalam tahun 2012 nanti. InsyaALLAH tahun 2012 juga bakal melaksanakan misi tahap MEGA dalam sejarah hidup. Bila terlaksananya misi tahap mega itu, ibarat sempurnalah separuh dari agamaku. Semoga dipermudahkan segala apa yang dirancang. Amin..

Ehem.. ehem.. sudahkah anda mendapatkan Antologi Aku, Kau & komik - Koleksi Popular? Belum! Elok segera pergi ke rangkaian Kedai Buku Popular. Beli komik ini kerana ianya boleh diketogerikan sebagai item paling 'rare' di muka bumi. Serius cakap ni.. Beli tau jangan tak beli pulak..


1 comment:

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA