Tuesday, December 8, 2009

Buat Eksperimen Atas Kertas

Eksperimen pertama aku


Eksperimen ke dua aku

Picisan dari komik 10page yang sedang aku usahakan sekarang. Cuma tinggal 3page sahaja lagi untuk disiapkan. Aku tak sure jalan ceritanya o.k atau k.o, tapi yang pastinya aku suka lukis part-part yang ada aksi-aksi letupan. Terbayang watak John McClane lakonan Bruce Willis dalam filem Die Hard. Wahahaha..

11 comments:

Han Ri said...

Wah! Terbitan Komik-M jugakah?

sang kamen said...

salam mane nak cari komik-m?? mcm xde kat pasarn jer serius!

Poyo said...

Han Ri..
Yup! Target nak muatkan dalam Komik Antologi Aku, kau & Komik #3.
Tapi xtau lagi diterima or kena reject oleh editor coz jalan cerita dia simple sangat.

Sang Kamen..
Salam, cuba rajin2 gi Kedai buku Popular, MPH atau Mynews.com. (^_^)

faizul darius said...

mengkagumkan!!! mengujakan!!! aksi!!! hebat!!! tahniah!!!

Poyo said...

Faizul..
Masih ramai lagi orang yang lebih mengagumkan, mengujakan, lebih heibat dari aku beb! Ko pun heibat gak Faizul. (^_^)

Aman Wan said...

hehe..nmpak nya komik ni dlm antologi yg ke-2~! yeah, sama dgn aku! hehe

Poyo said...

Hehe.. Aku pun baru tau siang tadi. Target aku masuk #3. Tetiba terselit kat #2.

Aman Wan said...

Hehe,best2. Poyo,lukis la jugak utk jilid 3. Ak ingat pn nk try antar proposal. Nak balas dendam utk komik ak yg x seberapa dlm vol 2 ni. Huhu

Poyo said...

Hahaha.. Sekarang ni pun aku tgh siapkan komik strip 10page bertemakan sambutan hari guru, sambil tu siapkan juga komik kucing angkasa dan tgh perah otak cari idea komik pasal bola sepak.

Aman Wan said...

wahhhh~! cargass!
hebat2. komik bola sepak? hahaha. mesti style komik bola sepak dlm hmor. aku sokong. cepat2 lukis poyo. kempunan aku nk baca komik solo ko lagi ni. huhu

OTEKKEKATAK said...

saya suka stroke enche' ni. kalo buat animation cun la!