Tuesday, March 23, 2010

21 March di PBAKL 2010

Ada 2 benda je aku nak up date kat sini masa aku menyibukkan diri dalam aktiviti Gegar Komik M bersama REVgang..

Pertamanya tentang salah satu papan iklan di belakang pentas booth PTS yang terdapat gambar cover komik Ultra Qalif (Bop), Meon (Jas) dan KecemprengMan #2 (terharu siut sebab dalam banyak-banyak latest komik yang keluar, cover komik aku yang terbit tahun lepas jugak dibuat iklan. Huhuhu..).


Keduanya dapat bergambar sebaris dengan bebudak REVgang (Al-Ainaa, Lavendra, Aman Wan, Nazry, Afiq dan Irfan), Alif The Cyclops, Wanzu The Alwan dan Reja The Shootz!. Sekian terima kasih (^_^)

7 comments:

i.am.belle said...

lor dah habis ke pesta buku ni. tak dpt ler nak pergi :(

nway tahniah sebab cover buku terpapar dipapan iklan. i pun tumpang bangga you xD

eMi mLi @ Fazl said...

Wah, dah pandai guna photoshop ke? :p

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova said...

komik ko bapak best hahahah tu di iklan kan tu! kuikuikui...

faizul darius said...

wah, aii tumpang vangga taww... aura komik tu kuat tu, pelaris... haibatt

Poyo said...

Belle..
Sempat lagi la. Sampai 28Mac ni. Sila la datang. Aku akan sambut kamu dengan paluan kompang. Eh.. Macam sambut pengantin datang je. Wahahahalala..

Emi..
Saya budak baru belajar, kalau salah tolong babap kan. (^_^) Hik.. Hik..

Boneka & Faizul..
Komik aku biasa-biasa je. Tapi korang semua la yang bikin komik aku jadi best (^_^) thank you semua..

zue a said...

tp..nape muke ko di "blue" kan? hohohooho...

Poyo said...

Muka aku di blue kan bukan bermakna aku ini pelakon blue, sebenarnya aku adalah seorang lelaki yang pemalu (shy guy) Hik.. Hik..