Thursday, June 11, 2009

Bulan Lepas Aku kena Tagg

Aku di tagged oleh budak Cumil dalam gambar di atas.

Share 7 facts about yourself
1) Seorang yang cukup simple, lebih simple dari band Simple Plan.
2) Waktu kecik-kecik dulu selalu bercita-cita nak jadi Wolverine.
3) Ada penyakit sengaja tak mahu tidur bila waktu malam menjelma.
4) Pernah dilantik menjadi pengawas sekolah masa Form 1 tetapi 2hari selepas tu letak jawatan kerana rasa bosan sebab jadi pengawas tak boleh buat benda jahat kat sekolah. Wahahaha..
5) Suka tengok movie tak kira tengok kat panggung wayang or DVD.
6) Seorang yang cukup pemalu. kadang-kadang je buat-buat rasa tak malu.
7) Masih bujang tapi dah falling in love dengan seseorang. (^_^)

Tell 7 unspectacular quirks of yours
1) Tak banyak bercakap kot. Lagi suka mendengar daripada bercakap.
2) Melukis kartun/ komik ikut mood.
3) Masa kat sekolah dulu, tak suka matapelajaran matematik.
4) Suka sorok perasaan.
5) Suka kacau Mican (kucing peliharaan Ucu) sedang tidur.
6) Sejak akhir-akhir ni terkena penyakit malas up-date Blog. Huhuhu..
7) Malas gantung bendera Jalur Gemilang bila time Hari Merdeka. Tak patriotik langsung..

Nyatakan 5 fakta menarik tentang insan yang meng tagged anda ini : eMi mLi
1) Salah seorang peminat berani mati (Diehard Fan) Shiela On Seben
2) Suka kumpul SMS dalam inbox hand phone. SMS siapa? tanya la kat dia sendiri. (^_^)
3) Bila dia rasa segan atau malu, kedua-dua matanya akan berkelip-kelip.
4) Tak boleh makan makanan berteraskan spesis laut yang bernama kerang.
5) Suka merajuk tapi bukan merajuk betul-betul pun.

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta ataupun hobi diri sendiri
1) Merancang untuk menamatkan zaman teruna 2 tahun dari sekarang. Kita cuma merancang, hanya Allah yang menentukan.
2) Ada planing nak menulis novel tapi tak tahu bila nak start menulis.
3) Aku ni BALADEWA tapi bila Dewa 19 turun buat konsert kat Malaysia, aku malas nak pergi tengok. Tak tau kenapa. Huhuhu..
4) Ada cita-cita nak animasikan Kecempreng Man ala-ala watak Action Kamen dalam siri kartun Shin Chan.
5) InsyaALLAH kalau ada rezeki lebih, nak bawa bakal isteri melancong ke Jogjakarta lepas kahwin nanti.
6) Menjadikan Eiichiro Oda (Pelukis komik One Piece) sebagai idola dalam industri Komik.
7) Kuat berimaginasi sampai kadang-kadang tu imaginasi dia melampau-lampau sangat.
8) Selalunya akan oder air Milo Tarik bila minum kat kedai mamak @ maplai.
9) Dapat idea guna nama Poyo sebagai nama pena setelah terdengar sekumpulan budak hiphop sebut perkataan tu dalam Putra LRT kira-kira 9tahun yang lepas.
10) Last sekali suka taip (^_^) kat dalam SMS. Tak caya, tanya la kat eMi. Hehehehe..

4 comments:

eMi mLi said...

mcm tak lengkap je TAG ni...

Aman Wan said...

poyohahaha,lama btol aku x komen. agak busy skang..huhu.. neway,idea utk animasikan Kecemprengman mmg aku akan sokong 100%~!!

tapi pastikan syarikat penerbitan yang hebat. macam animasia ke.. hehe,konpem aku beli dvd dia biler kuar nanti~!

meo188 said...

kena tag bulan lepas baru nk jwb... huh?

INDRA QIRANA said...

tagg?? apa tu?