Tuesday, March 3, 2009

Hepi Birthday To Me!

Buat 3 tahun kebelakangan ni tafsiran tentang present hari jadi yang paling aku nanti-nantikan bukanlah hadiah yang mahal-mahal, kek yang sedap, pakaian berjenama ataupun aksesori lelaki yang berharga ribu-ribuan. Present Birthday yang paling aku idamkan hanyalah ucapan hepi brithday melalui khidmat pesanan ringkas (SMS) . Bunyinya agak pelik bukan?

Aku amat menghargai kepada sesiapa yang telah mengirimkan sms ucapan harijadi starting dari awal pagi tadi sampai la sekarang. Thank Q so much semua...!! Dalam banyak-banyak SMS yang aku terima, terdapat satu SMS yang boleh buat aku mental drops kalau tak dapat sms ni. Yes! memang betul. Tentunya SMS ucapan Birthday dari insan yang aku minati. (^_^) Thank Q so much HoneyNoty..

11 comments:

faizul darius said...

sonoknye...

faizul darius said...

dah kawin nant, lagi sonok ye...

Poyo said...

xtau la dapat kawen ke tak...

Irfan F-one-R said...

poyo.. hahak..

Poyo said...

Hehehe.. kadang2 je rasa Poyo.

alifstyle said...

wah! bagaimana rupa kad kahwin poyo nanti ya. mesti ada gambar kartun2 juga. :P

selamat hari jadi, bro

Poyo said...

Hehehe.. Belum terfikir pun camne bentuk kad kawen aku nanti.

Tapi yang pasti bentuknya mesti empat segi. (n_n)

Aman Wan said...

hahaha..hepi sungguh..
mmg best dpt ucapan dr sms, tp yg x best nyer, masa tu jugak mesti inbox full sebab syg nak buang sumer sms2 wish besday tu. hahahaha..

neway,even da lambat sgt, selamat menyabut kewujudanmu di bumi ini.. =)

Poyo said...

Aman Wan,
Domo arigato gozaimashita...
(^_')

eMi mLi said...

happy birthday! :D

Poyo said...

eMi,
thank a lot beb!
(^_^)