Friday, March 27, 2009

Hidup Adalah Perjuangan

Ini merupakan entri yang terakhir untuk bulan March dan berkemungkinan Blog ini tidak akan di up-date dalam satu jangka masa yang agak panjang. mungkin 2 minggu, mungkin 3 minggu, mungkin 1 tahun.. Aku pun tak pasti.

Anggap sajalah ketiadaan aku nanti seumpama aku di culik sekumpulan makhluk asing dan mereka sedang menjalankan beberapa eksperimen ke atas tubuh badan aku yang kiut ni. Thank so lot pada korang yang setia singgah dalam blog aku selama ini.. InsyaAllah! ada umur panjang, kita akan berjumpa lagi. Muah!

18 comments:

eMi mLi said...

ala...poyo nk pegi mana? nanti aku rindu kat ko cmne? :p

Poyo said...

Emi..
Jgn risau, bila ko rasa rindu
kat aku, tu bermakna aku pun
rindu kat ko jugak! (^_^)

Poyo said...

Klu de pape,
ko msg je aku..
o19-3033502..
but must give
me know who
u are. Klu xbgitau..
aku xkan layan.

Aman Wan said...

ahh??
kenapa x nak update dah??
alaaa... x best ar hari2 aku camni..
x dpt nak tgk drawing kiut miut ko tu... wuuu~

*menangis sambil makan popcorn..*

Poyo said...

aku nak tiru cam ko xnak up date blog gak.. (^_^)

seperti yg aku da ckp td
anggap je aku d culik makhluk asing.
Bila makhluk asing tu lepaskan aku,
aku up date la blog ni balik..

faizul darius said...

bro, where are u going?
don't leave me alone...(crying like a baby)
im so scare without you...
im lonely here...
feel like my life is nothing worth,

**teresak-esak sambil korek hidung**

faizul darius said...

ish, mane nak calit tahi idung nih.. calit kat blog bro poyo la... buat kenangan

Poyo said...

Faizul,
Nanti aku sujest kat makhluk asing ni supaya culik ko sekali.

Mungkin ko ni bahan eksperimen yang mereka cari2 iaitu makhluk angkasalepas yang mempunyai lubang hidung sama besar dengan cermin mata. (^_^)

Poyo said...

Aku da lap tahi idung yg ko calit tu dgn tisu dan buang tisu tu kat Blog Aman Wan.

Kalau ko nak balik benda tu, ko cari la kat sana ek!
(>_<)Wakakaka..

faizul darius said...

bro poyo mahu gimana? kursus induksi ke? Biro tata negara ke? PLKN KE?

Poyo said...

Faizul,
Rahsia!ni keja org2 muda, orang2 tua cam ko xley masuk campur.
(^_^) wahahahaha...

eMi mLi said...

tu no fon btul ke tipu?
tak takut gf marah?

bg emel cukup la :p

Poyo said...

Emi,
tu no. fon betul la..
xcaya, tanya Faizul

e-mail
yutaka_1682@yahoo.com

nak YM
sekarang ni aku tgh on

Skype
add yutaka3379

Aman Wan said...

ahh..tapi aku masih memberi komen..
kau mintak la izin makhluk asing tu utk bls comment je.. itu pun ok. at least, aku tahu kau idop lg.. huhu..

sudah la, aku da habis makan popcorn.. nak sambung wat keje..

*lap mulut dgn tisu..*

AHHH??!! TAHI HIDUNG SAPE NIH???
hmm..
masin..
sedap~ (^v^)

Poyo said...

Aman,

Uwek! Uwek!..
kau.. kkau..

sanggup kau makan
benda yang masin tu..

faizul darius said...

apa la bro nih, hari nih hari jadi saya, bro plak gi ntah ke mana.

**nangis sambil tekan giar lapan, terus terbang deras dengan pesawat Apollo 24 ke planet oyaya**

Poyo said...

Faizul,
Wala-wala..! Hari jadi lu ke ari ni..
Happy birthday dady..

faizul darius said...

thank you so much bro, because bagi sms semalam.

nanti aku print sms tu