Tuesday, March 10, 2009

Mis Bruce Lily

Aku sempat mencipta satu watak antagonis untuk komik Kecempreng Man Part 3. Kecempreng Man bakal bertemu dengan lawannya yang sangat lincah berkung fu. Walaupun Mis Bruce Lily mempunyai bentuk badan ala-ala chuby, tapi ketangkasan berkung fu beliau setanding dengan mendiang Bruce Lee.

Kelihatan Mis Bruce Lily memakai tali pinggang yang agak canggih. Sebenarnya tu bukan tali pinggang, tu mesin senaman mengempiskan perut. Idea mesin senaman mengempiskan perut tu aku dapat bila tengok ucu aku tengah pakai mesin tu. Hahaha... Semestinya babak pertarungan Kecempreng Man dengan Mis Bruce Lily akan memberikan aksi yang suspen dan cukup mendebarkan. Waccaa!!..

5 comments:

faizul darius said...

tak sabarla nak dapat buku free dari bro....

wanzu said...

hahahaha best best!

Poyo said...

InsyaAllah Faizul. Kalau ko tak dapat t, ko boleh wat aduan kat Biro Pengaduan Awam. (n_n)

Hahahaha WanZu lagi Best! (^_^)

faizul darius said...

bro ko tau tak camne nak sewa umah kat apartment baru kat seksyen 16 tu? dulu tu fLATE jkr.

Poyo said...

Mengenai soalan dari Encik Faizul itu akan saya jawab sedikit masa lagi melalui Khidmat pesanan Ringkas (SMS) kerana saya selaku Adun Kawasan Kampung Kanoha perlu membawa perkara ini ke dalam Dewan Parlimen untuk di bahaskan.. Harap maklum. (^_^)