Wednesday, April 1, 2009

Back 2 Business

Hehehe.. Korang jangan terperanjat ala-ala Ahmad Nisfu, rasa hairan mahupun terkasima apabila membaca entri ini. Bercanggah dengan kenyataan yang dibuat pada 4 hari yang lepas iaitu makluman bahawa blog ini tidak akan di up-date untuk satu jangka masa yang panjang. Anyway, i'm back now!

Please jangan tanya kenapa begitu, kenapa begini?? Juga please jangan anggap ni semua gurauan April Fool aku nak kenakan korang kerana aku memang takde niat nak April Fool korang. Korang anggap saja Makhluk Asing yang menculik aku untuk menjalani beberapa eksperimen 4 hari yang lepas, telah menghantar aku pulang ke bumi semula. Aku gembira dapat bersama korang semula.. So kita tengok benda gembira apa yang boleh kita kongsi bersama. Time to Rokin Bebeh! v(^_^)v

6 comments:

eMi mLi said...

aku tau, ni mesti sbab ko rindu kat aku kan, kan? :p

Poyo said...

eH! eH!
EmI, mana ko tau ni..
malunye aku (pipi bertukar ke warna merah) (^_^)

Aman Wan said...

YEAH~!!!
x kisah la apa sebabnya, yg penting POYO KEMBALI~!! ^__^

agak lega ar.. klu x, mesti aku bosan sebab blog ko ni antara blog yang kerap aku tgk.. so, keep blogging bro~ peace

Poyo said...

Aman,
ayat ko manis macam air sirap..
jumpa ko nanti kat Pesta Buku 09

Aman Wan said...

hahaha,
aku ingat da cukup manis cam bandung. cis..
hehe.. hmm..aku x pasti pegi atau tak. tapi berharap dpt pegi. ko jalan2 atau jaga booth pekomik kat sana?

Poyo said...

Aman..

Ko kena pastikan diri ko pegi pesta buku nanti.. Jika tidak, aku akan tempeleng pasu bunga kat halaman rumah ko. Lepas tu baru puas ati aku xboleh melukis selama sebulan sebab tangan aku dah bengkak. Wahahahaha..