Tuesday, April 14, 2009

Aku Keboringan

Rasanya tahap index keboringan aku semalam mencatatkan kedudukan paling tinggi. Dari pagi matahari terbit sampai bulan timbul fikiran aku kosong. Jiwa aku rasa kacau. Bagi meredakan serangan virus keboringan itu, aku cuba membuat sesuatu yang lebih berfaedah. Layan jadi kanak-kanak sekejap. So aku lukis kerektor OKA. Semalaman je aku jadi kanak-kanak. Hari ini aku dah kembali dewasa semula.



9 comments:

faizul darius said...

lukisan bro poyo sangat kemas. edit dengan komputerkah?

Poyo said...

Faizul,
Edit pakai tangan je la.
Nasib baik aku tak mahir lagi edit guna kaki. Kalau tak, dah lama aku guna kaki je. Wahahaha..

eMi mLi said...

nanti aku tunjuk kat Aliow ... hehe

Poyo said...

eMi,
jangan.. jangan... jangan tunjuk kat Aliow.

eMi mLi said...

tak kira, nak tunjuk gak! :p

Poyo said...

jgn la eMi, aku lukis main2 je tu..

Aman Wan said...

pergh..kiut~!
oka? x pernah dgr lak sblm nih..

Poyo said...

Kat list kecempreng tu ada link blog Forum OKA.

meo188 said...

oka!!!!!

cayok2...