Tuesday, April 21, 2009

Hidup Aku Cukup Bizy

Hidup aku cukup Bizy sejak kebelakangan ini. Kebizyan ini berlaku gara-gara membalas Khidmat Pesanan Ringkas (SMS) dari seseorang. Rasanya kalau tak silap, hampir 50 SMS akan aku hantar kepada si dia dalam tempoh 1hari. Kalau 7hari, dah 350 SMS. Tu belum kira kalau sebulan. Cuba pulak kira setahun, sila ambil calkulator masing-masing sebab aku malas nak kirakan untuk korang.

Setiap kali ada SMS yang masuk ke inBox hand set aku, lagu kotak hati nyanyian band HUJAN yang aku telah setkan sebagai nada ring tone akan berkumandang. Sekarang ni pun hand set aku sedang berkumandang lagu tersebut. So terpaksa la aku tinggalkan korang buat sementara waktu. Aku janji esok aku akan up date blog ni dengan entri yang lebih mengancam lagi. Itupun kalau aku tak cukup bizy macam hari ini. Hehehe..

8 comments:

Aman Wan said...

kalau kau setkan ringtone bunyi Nyet Nyet pon sedap jugak. mcm cool je lukisan tu. bertukar~

faizul darius said...

FULEMAKKK, projek kencang ke bro?

Irfan F-one-R said...

apo nih main msg2 ngan bos.. gay ker.. wakakaka..

silap2 main msg2 ngan mak sendiri jer.. en..?? hahahak..

bile la kau nak kawen neh..

Poyo said...

Aman,
Tu kalau silap tekan punat kat hand set tu boleh menjelma jadi Ultraman Tora. warwarwar..!

Faizul,
memang kencang sekencang tiupan angin di barat laut Arizona

Irfan,
Selamba badak air je tuduh aku gay,
mana lak no. telipon Peguam aku ni.
I see u in court! (^_^)wahahaaa..

alifstyle said...

aku tahu sms siapa.
Hahahaha!

NAk aku dedahkan?

Poyo said...

Eh! Detektif Alif..
Dah takde kes2 jenayah ke
nak disiasat?

xbaik dedah2 ni.. Haram! (^_^)

Pungguk said...

Assalamualaikum abg Poyo...Saya ingin menjemput abg poyo ke dunia fantasi saya.Marilah masuk sebelum pintu portal tertutup...

Poyo said...

InsyaAllah Pungguk,
aku akan masuk nanti..
(^_^)