Thursday, April 9, 2009

Gambar Siti Nurhaliza Waktu Kecik-Kecik

Kalau korang nak tau, ni la gambar Siti Nurhaliza masa dia kecik-kecik dulu. Kiut kan.. Tengok pipi dia tu, gebu and gorjes.. Wahahahaha..! Aku nasihatkan korang jangan la percaya stetment kat atas. Ni gambar aku masa kecik-kecik dulu. Arwah emak siap pakaikan skirt lagi gitu!! Ramai jugak budak lelaki yang terjatuh cinta kat aku bila aku pakai skirt ni. Tapi aku tolak cinta diorang dengan memberi alasan yang aku sudah berpunya.. Hahahaha! Poyo betul.

Best gak layan gambar-gambar lama sambil ditemani lagu Barry Manilow- i can't smile without you. Hehehehe..

12 comments:

Irfan F-one-R said...

hahak.. giler comel la gamba tuh.. ciss.. mati2 aku ingat gamba siti btol2 yg kau rembat dr mane2 site.. hahaha..

Poyo said...

Ni gambar original ni Beb!
Dlm album gambar aku je ko ley tgk.
terhangat di pasaran..
lalalala...

Shamsudin said...

tembamnyeee......sekrang pun tembam lagi ke?

Poyo said...

Shamsudin
sekarang makin tembam and cubby.

faizul darius said...

comel gila!

eMi mLi said...

saja nk tumpang populariti CT la tu! :p

faizul darius said...

ni, kalau siti tahu nih, mesti dia terus mengandung.

Poyo said...

Emi...
kalau ko jumpa aku masa kecik2 dulu, Maybe sekarang ko da xminat kat Eros dah.. Wahahaha (Gelak Jahat)

Faizul..
Aku da mintak izin kat ct nurhaliza guna nama dia la..
Dia kata pakai la sambil menyanyikan lagu 'Biarlah Rahsia'

faizul darius said...

ye la tu... hak hak hak hak

eMi mLi said...

mungkin salahmu melewatkan ku hingga ku kini dgn eross :p

Poyo said...

eMi,
tu macam lirik lagu Sheila On Seben je lagu yang terlewatkan.

Ok, aku sambung..

Kesalahanku… Melewatkanmu…
Hingga kau kini… Dengan yang lain…
Maafkan aku…

Jika berulang kembali
Kau tak akan terlewati
Segenap hati kucari
Dimana kau berada..

lalalala.. everybody, put your hand in d air!! We sing 2gether!

meo188 said...

apakah?