Wednesday, April 29, 2009

He.. He.. He..

Hari terakhir Pesta buku (26April) memang best. Pelakon terkenal satu ketika dulu, Maizurah Hamzah bersama-anak-anaknya datang ke meja tempat aku dengan Wanzu buat book singnicher di booth PTS. Siap beli komik untuk anak dia lagi. Thank you la Kak Maizurah..

p/s : Thank to editor Komik M (Wanzu) coz' snap gambar ni guna camera handfon dia..

6 comments:

Aman Wan said...

perghh..
lepas ni kecemprengman akan jadi bestseller gak! yeah! gud luck poyo!

lepas ni mesti ada filem Kecemprengman lakonan Maizurah Hamzah sebagai Farah~

eMi mLi said...

Farah ke Pu3? :p

Poyo said...

Aman,
xboleh sebab watak tu aku nak suruh Emi yang lakonkan.
Ko lak bawak watak alien planet marikh.. okay tak?

Poyo said...

eMi..
Pu3 mana? Pu3 Gunung Ledang ke?
(^_^) wahahahahalalala..

Aman Wan said...

aku nak dua watak! alien 1, dan aku pon nak jadi antara orang2 yang kena tampar beramai2 oleh Robot Pasola~!

Mesti sonok ditampar secara sukarela~ hehehe

Irfan F-one-R said...

biar aku jadi professor B.. hahahahak.. tamau la jadi karipap besi pasal dlm die panas sgt takde air cond (lawak nih paling shilake.. sure terseksa sape2 yg lakonkan watak nih.. hahahak..)