Sunday, April 19, 2009

Pengumuman Khas

Saya mewakili penyimpan mohor-mohor besar dengan ini mengistiharkan bahawa komik Kecempreng Man #2 telah siap sedia dijual di booth PTS sempena Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2009 (PBAKL 2009) bertempat di PWTC, Kuala Lumpur bermula 17april hingga 26april 2009. Jadi silalah datang, buatlah macam rumah sendiri. Kepada anda yang mempunyai masalah penafasan seperti lubang hidung terlalu kecing, salur pernafasan mudah tersumbat dan kulit paru-paru yang nipis, sila bawa alat bantuan penafasan anda mahupun tangki oksigen kerana serius cakap la.. umat manusia terlalu ramai di Pesta buku kali ini. Huhu..

7 comments:

Aman Wan said...

hehe,smart signage.
so,amcam miting? ada perkara barukah?

Poyo said...

Aku xpegi miting, lepak kat booth PTS je tadi. jumpa member2 lama & baru. Tunggu gak ko datang.. Sampai ke Isyak xsampai-sampai. hahaha..

i.am.belle said...

TAHNIAH POYO,
err... tempat lain jual kat mana eh?

meo188 said...

Dulu sy selalu beli majalah Toin-toin semata-mata nak layan katun2 lawak tiga suku en poyo. Yang paling best cite makhluk asing nk serang bumi tue.

Kini, dua2 komik encik poyo kecempreng men pun sy dah beli.

I'm ur follower....

Cayok!!!

www.meozeq.com

Poyo said...

Thank belle,
Buat masa ni, ianya hanya d jual di Pesta buku Antarabangsa sahaja coz baru lepas cetak. Maybe akan masuk semua cawangan kedai buku Popular n MPH sikit masa lagi.

Meo i88,
thamk Q bro..

Irfan F-one-R said...

"ape kite bekerjesame ntuk meleraikan himpunan lautan manusia tuh.. aku percaya dgn kudrat dan kekuatan fizikal kite himpunan tersebut akan dpt kite leraikan~!!"

-bak kate Hang Kodok kepada kawannya-

faizul darius said...

karakter kecempreng tu menenggelamkan semua karakter yang ada kat belakangnya. tabik kat bro.